söndag 16 mars 2014

Kuratorsamtal

Så nervös jag var innan samtalet på lasarettet med kuratorn. På något sätt skulle ju hon faktiskt sätta en stämpel i pannan på oss efteråt. Godkänd eller icke godkänd. Självklart så vet jag ju innerst inne att både jag och min sambo är fantastiska föräldrar. Vi har ett stabilt, härligt, kärleksfullt förhållande. Vi har ett underbart hus där vi vill bo för alltid med våra barn, vi har bra jobb. Ja, det är inte mycket som kan vara bättre faktiskt. Det tyckte kuratorn med och hon berättade att hon skulle säga till donatorsavdelningen att vi är klara för att påbörja IVF-behandlingen. Det var en fantastisk kvinna vi fick prata med och hon var mycket lättsam att prata med. Nervositeten försvann ganska snart och vi pratade och skrattade alla tre.
Nu är det bara att vänta på ett papper som ska trilla ner i brevlådan om ca en vecka och då ska vi ta kontakt med dem för att få alla mediciner och dyl. Ser inte fram emot sprutorna men jag ska ta dem med glädje med ett leende på läpparna, jag lovar!
Min sambo har kollat barnprylar på blocket de senaste dagarna. Inte för att handla givetvis men för att vänja sig vid tanken att faktiskt kanske det kommer att trippa runt små fötter i huset framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar